Könyvújdonságok:

Bóna László: A felejtés lehetetlensége

A kiadványban Bóna László homeopátiás szempontból tárgyalja a következő húsba vágó területeket:

A traumatikus emlékezet mint betegségforrás. Az egyéni és a közös, az elszenvedett és a választott traumák homeopátiás feldolgozása.  http://www.visvitaliskiado.hu/bona_laszlo_a_felejtes_lehetetlensege_399

 

 

 

 

 

Bóna_2Bóna László: Derűre Ború

Bóna László homeopátiás tanácsadó, író itt a gyengeség,„immunhiány”, krónikus fáradtság,életuntság, kiégés, korai öregség, spirituális válság témaköreit elemzi homeopátiás megközelítésből.

http://www.visvitaliskiado.hu/bona_laszlo_derure_boru_398

 

 

 

 

 

 

Bóna László: Töréseink – Mire emlékezzünk és mit felejtsünk?

Bóna László: TöréseinkBóna László homeopátiás tanácsadó, író új könyve.  “A munkahelyi stressz, a kapcsolati válság, a megélhetési nehézség hozzátartozik a mai élethez, sok az inger, sok a feszültség, érthető, hogy az ember ideges, nem tud aludni, rendszertelenül eszik, vagy épp étvágytalan, ingadozik a vérnyomása, romlik a szeme, a memóriája, gyenge az immunrendszere, krónikusan fáradt vagy kedvetlen. Ezek „csak” civilizációs ártalmak, szed rá valamit, és így elnyomja, kiiktatja a tüneteket. Pedig valójában nem akkor kezdődik egy betegség, amikor már „tényleg” betegség: a probléma pont ezeknél az úgynevezett életmód-tüneteknél kezdődik. Ebben az előadás-sorozatban a nem betegnek tartott állapotokkal és összefüggéseikkel foglalkozunk, és megnézzük, hogy milyen gyógyító megoldásokat kínál ezekre a homeopátia.” www.visvitaliskiado.hu/bona_laszlo_toreseink_396

 

 

 

hogyanleszagyerekbol_B1-450x600Feldmár András: Hogyan lesz a gyerekből felnőtt? HVG könyvek, 2014.

A magyar-kanadai “anti”-pszichológus  fenegyerek vagy inkább már fenebölcs legújabb könyve azt üzeni, hogy a legfőbb szabály a nevelésben, hogy soha ne szégyenítsük és alázzuk meg a gyerekeket! – tegye fel a kezét, akinek ez mindig sikerül! A könyv segíthet a megvalósításban!

 

 

 

 

 

 

 

Boldizsár Ildikó szerkesztésében: Meseterápia a gyakorlatban, Magvető Kiadó, 2014.

BoldizsarI MeseterapiaIzgalmas könyv számos szakember tapasztalatával arról, hogy a népmeséket hogyan lehet használni a mindennapi életben illetve a gyógyításban. Az életszakaszok kríziseitől kezdve (pl. kamaszkori kihívások vagy időskor) a függőségeken át a betegségekig.

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?